More


  FOTOGALERIE. Primăria a început curățenia pe Horea. Cine nu respectă, PLEACĂ

  - Advertisement -

  Primăria Satu Mare a început curățenia de primăvară din blocul de pe strada Horea nr. 6. Ma ales că în ultimele trei zile aici au avut două incendii provocate de locatari.

  Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a semnat marți, 6 martie, ordinul de evacuare a piromanului de pe str. Horea 6.  Astfel, I. Alexandru a fost somat să evacueze apartamentul în cursul zilei de astăzi.

   

  Primăria Municipiului Satu Mare a început curățenia în blocul Horea 6, repetatele acțiuni ale Poliției Locale din ultima vreme având ca scop clarificarea situației locative a tuturor celor care locuiesc acolo! Kereskényi Gábor atrage atenția tuturor locatarilor de pe str. Horea 6 că orice abatere de la normele de conviețuire socială echivalează cu EVACUAREA.

  ”Nu mai putem tolera dezordinea și distrugerile. Cine nu respectă normele de conviețuire socială, PLEACĂ!”, a subliniat primarul.

  Vă reamintim că Primăria Municipiului Satu Mare a început curățenia în blocul Horea 6, repetatele acțiuni ale Poliției Locale din ultima vreme având ca scop clarificarea situației locative a tuturor celor care locuiesc acolo.

  Primăria a obținut finanțare pe un proiect finanțat din fonduri UE pentru reabilitarea zonei de lângă Turnul Pompierilor care va include și zona blocului de pe str. Horea 6.

  ”Pentru noi este o mare provocare transformarea acestui “ghetto”, însă facem toate eforturile pentru a pune în valoare acestă zonă superbă a municipiului Satu Mare”, a mai afirmat edilul municipiului, Kereskényi Gábor.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img