More


  FOTOGALERIE. Sătmăreanul Șipoș Raul, unul din tinerii fantastici ai României. La doar 20 de ani

  =

   

  La doar 20 de ani ai săi, sătmăreanul Șipoș Raul este unul din tinerii aceea fantastici ai României, un om excepțional, un student cu realizări, un ambasador remarcabil al țării sale și chiar un om de business al cărui viitor sună mai mult decât bine.

  Descoperindu-se pe sine, găsindu-și practic pasiunele încă de la o vârstă fragedă, Raul a început să cocheteze cu o parte din ceea ce ia marcat viața în cel mai pozitiv mod încă din clasa aVI-a fiind vorba despre trei materii pe care și acum le îndrăgește enorm, matematica, informatica și fizica.

  Un drum început la Satu Mare unde a avut parte de mentori grozavi, doar câteva nume de la care a învățat tânărul nostru fiind Vasile Lup (CEO Restaurant Veneția, CEO Pizza WOW) și Istvan Hutton (CEO Metamob ) avea să îl facă cu adevărat mare.

  Inspirat peste măsură de mentori de calitate, cu o familie devotată și o mână de prieteni excepționali alături, Raul a crescut pas cu pas, regăsindu-se mai mereu în munca sa zilnică, în dorința de a descoperi lumea, a ajuta și a face din ceea ce el numește “acasă”, România, un loc mai bun, cu oameni mai buni, care să nu lucreze unul împotriva celuilalt, ci unul alături de celălalt.

  Ghidat de principii și valori morale înalte, cu gândul că succesul înseamnă de fapt “1% pasiune și 99% transpirație”, entuziast și încrezător în potențialul infinit pe care toți îl posedă, Raul că educația și profesionalismul pot determina schimbarea oriunde în lume, și când îți spune asta un om care iubește călătoriile e greu să crezi că te minte.

  Schimbându-și gândirea, venind cu o nouă mentalitate, o nouă abordare, o altă perspectivă asupra vieții, mereu recunoscător, chiar și pentru provocările care i se ivesc și gata să participe la bunul mers al lucrurilor de-a lungul timpului Raul nu s-a dat în lături de la nimic. Trecut, prezent și viitor, totul într-un singur om…

  Timp de un an tânărul nostru a studiat la Facultatea de Business, Universitatea Babeș-Bolyai, apoi dorindu-și o schimbare hotărând să meargă la o altă facultate care să se plieze mai mult pe nevoile sale, care să-i pună mai bine în valoare punctele forte, el a ales Facultatea de Construcții de Mașini (specializarea robotică), Universitatea Tehnică Cluj-Napoca unde activează și în acest moment ca student.

  Trecând prin mai multe organizații, împărțindu-și timpul, energia și banii în multe direcții, Raul a hotărât să se focuseze doar pe una anume, organizația s-a de suflet: “Vreau sa fiu Antreprenor”, unde este unul dintre ambasadorii din Cluj-Napoca. Ne-a mărturisit sincer faptul că în aceasta organizație s-a dezvoltat foarte mult și chiar continue s-o facă.

  În același timp el ne-a vorbit și despre Toastmaster Internațional, organizație dedicată vorbitului în public și dezvoltarea abilități de lider. Actual Raul face parte și dintr-o echipa în care el și unul dintre cei mai buni prieteni de ai săi, Matei Deus lucrează la cateva proiecte pentru o companie mare din Romania meditând la ideea începerii un start-up pe o nișă mai specială (automatizare).

  Dacă doar câteva dintre realizarile lui Raul până acum sunt participarile la olimpiada județeană de informatică, intrarea la Universitatea Tehnica Cluj-Napoca, organizarea a nenumarate evenimente de antreprenoriat cu lideri de top ai Romaniei, aceeptarea în Academy+PLUS (o academie națională de programare ), intrarea în Toasmaster Internațional, în organizația națională “Vreau să fiu Antreprenor” el privește neîncetat spre viitor, spre noi și noi obiective atinse, cunoașterea unor oameni și experiențe noi și chiar acțiunea la un alt nivel.

  În următorii ani, Raul își dorește să ajungă unul dintre cei mai buni ingineri ai țării, să reprezinte locul pe care îl iubește atât de mult din lumea întreagă, să aducă cinste celor care s-au ocupat de evoluția sa pe parcurs, să inspire, să îndemne oamenii a lua parte la o viață în care să fie autori , ci nu simple personaje. De asemenea el își dorește și o proprie afacere, având încredere în ceea ce promite lumea antreprenoriatului din România, unde cu integritate și perseverență se pot obține rezultate, chiar rezultate uimitoare…

  Crește-ți, dezvoltați-vă, învățați să învățați, nu vă bazați pe noroc, munciți mult, fiți atenți la oportunitățile care vi se ivesc, priviți-le atent și nu le lăsați neexploatate !

  Articol realizat de: Narcis Chiperi și Ciprian Prodan

  Dacă ți-a plăcut povestea lui Raul, ajută-ne să o facem cunoscută cât mai multor români! Avem rugămintea de a ajuta cu un like/share/com. Îți mulțumim !

  Sursa: facebook.com/TineriDeSuccesRO  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img