More


  FOTO/VIDEO. ALERTĂ maximă în județ. INUNDAȚII. Mai multe localități, sub ape

  =

  Având în vedere atenționările meteorologice de cod portocaliu (creșteri ale cotelor apelor pe râurile Tur şi Crasna cu afluenţi), duminică, 18.03.2018 la ora 09.30, prefectul județului Darius Filip a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare pentru a analiza situaţia existentă la nivelul judeţului Satu Mare şi a stabili măsurile specifice care trebuiesc luate în astfel de împrejurări.

  În cadrul întâlnirii a fost prezentată situația de la nivelul județului și măsurile pentru menținerea viabilității drumurilor județene și a numărului și stării echipajelor ce pot interveni în caz de necesitate.

  La Ratesti situația este momentan stabilă, apele sunt in scădere. Mai sunt câteva gospodarii inundate unde forțele de intervenție ISU lucrează la scoaterea apei.

  Inundații sunt și la Tășnad. O mare parte din acest oraș se afla, în această dimineață, sub ape. Apele unui pârâu s-au umflat și au ieșit din matcă inundând mai multe gpspodării.

  Prefectul Darius Filip se află în aceste momente pe teren și va vizita toate zonele afectate de inundații. Se pare că în Țara Oașului nu sunt probleme din acest punct de vedere, însă sunt șanse foarte mare ca râul Crasna să intre sub COD ROȘU în această după-amiază la Craidorolț.

  Gazeta de Nord Vest va transmite informații la mcald din toate zonele afectate de inundații.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img