More


  “ILUZII” – spectacol caritabil la Teatru de Nord. Pentru ce vor fi folosite fondurile

  =

  Marți 27 martie 2018, de la ora 19.00 în Sala Mare, Teatrul de Nord joacă ILUZII, un spectacol despre viața asta și sensurile ei, emoționant, sincer, fermecător prin simplitatea jocului, umorul poveștilor și ironia delicată.

  Spectacolul se joacă în cadrul Campaniei Naționale ARTIȘTII PENTRU ARTIȘTI, eveniment organizat de UNITER, aflat la cea de-a 17-a ediție, dedicat sprijinirii artiştilor cu probleme de sănătate şi existenţă. Încasările obținute din vânzarea de bilete vor alimenta Fondul de Solidaritate Teatrală, special creat în sprijinul artiştilor aflați în dificultate.

  Vă invităm să cumpărați de la Agenția Teatrală biletele dedicate campaniei. Bucurați-vă de teatru şi faceți o faptă bună!

  Prețul biletului: 18 lei

  Informații, rezervări, bilete: Agenția Teatrală, str. Horea nr. 6 / telefon: 0261712106 / e-mail: agenție.teatruldenord@gmail.com

  Sumele strânse din vânzarea de bilete, donaţii şi sponsorizări se donează în contul RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenţia Piaţa Amzei, Fondul de Solidaritate Teatrală.

  https://www.uniter.ro/campania-nationala-artistii-pentru-artisti-2018/

  ILUZII de Ivan Vîrîpaev

  Traducere din limba rusă Bogdan Budeș

  Regia: Cristian Ban

  Light design: Lucian Moga, Alexandru Dancu

  Distribuția:

  Prima femeie – Raluca Mara

  A doua femeie – Ioana Cheregi

  Primul bărbat – Romul Moruțan

  Al doilea bărbat – Cătălin Mareș

  Durata: 1 oră, 20 min.

  Spectacol cu supratitrare în limba maghiară.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img