More


  MÂNDRIE. Orașul Satu Mare, locul doi pe țară. Bucurie în Mișcare 2018

  - Advertisement -

  Peste 10.000 de postări care au surprins bucuria mișcării au fost validate până la finalul celor 15 zile de competiție. Cele 12 orașe câștigătoare, care vor găzdui evenimentele ,,Bucurie în Mișcare” în această primăvară sunt: Arad, Bacău, Baia Mare, Craiova, Deva, Galați, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Roman, Satu Mare, Slatina și Timișoara.

  La prima participare în acest concurs, Satu Mare s-a clasat pe primul loc in grupa si pe locul al doilea pe țară, la egalitate cu Râmnicu Vâlcea, cele două orașe acumulând fiecare un total de 11150 de puncte. Primul loc în clasamentul national a fost ocupat de orașul Roman cu  20700 de puncte. Participanții au impresionat atât prin numărul mare de postări pe Facebook și Instagram, cât și prin diversitatea activităților sportive pe care le-au practicat.

  Orașele câștigătoare ale competiției vor fi gazda Festivalului ,,Bucurie în Mișcare” timp de 6 weekenduri în perioada 5 mai – 10 iunie 2018. Evenimentele campaniei vor reflecta apropierea dintre viața urbană și aventurile în aer liber, iar aceste 12 orașe din România vor deveni centrul activităților în aer liber care vor îmbrăca diverse forme. Ele vor aduce împreună copii și părinți, tineri care împărtășesc aceleași pasiuni, sportivi amatori și profesioniști, într-un eveniment plin de viață și deschis întregii comunități.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img