More


  Mascații i-au arestat pe frații Kent, Marlboro și Dolar. Abator din Satu Mare, implicat

  - Advertisement -

  Trei frați, Kent, Marlboro și Dolar, din comuna Drag, județul Sălaj, au fost reținuți cu ajutorul trupelor speciale într-un dosar de furt calificat, informează Evenimentul Zilei. Aceștia au fost arestați după ce au furat animale dintr-o gospodărie, iar mai apoi au vândut marfa la un abator din Satu Mare.

  Frații Kent, Marlboro și Dolar Lingurar sunt acuzați că în în urmă cu o săptămână au pătruns în curtea unei case din comuna Zimbor, județul Sălaj, de unde au furat patru miei, doi porci și 16 găini, prejudiciul calculcat de polițiști fiind de 3.500 de lei.

  Din prejudiciu, polițiștii au mai reușit să recupereze doar o mică parte, deoarece cei trei frați, toți recidiviști, au apucat să vândă animalele unor samsari, care le-au dus la abatorizare la un abator din Satu Mare.

  În 2014, pe numele lui Marlboro Lingurar, judecătorii clujeni de la Judecătoria Cluj Napoca au dispus o pedepasă de trei ani și șase luni de închisoare, cu executare. Concret, Marlboro a fost găsit vinovat de comiterea infrațiunii de tâlhărie, fiind dat în urmărire națională și internațională.

  Ulterior, la un filtru rutier, polițiștii l-au găsit pe tâlhar într-o mașină condusă de un consătean.

  Sursa: evz.ro  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img