More


  PERCHEZIȚII. Mascații au descins în forță la locuințele unor traficanți de droguri

  =

   

  Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Satu Mare, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T – B.T. Satu Mare, au ridicat 96 de pastile de ecstasy, 567 de grame de metamfetamină și 17,5 grame de cannabis, în urma a 2 percheziții domiciliare, efectuate în municipiul Satu Mare.

  La data de 17 martie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, au efectuat 2 percheziții la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc și cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive.

  În urma perchezițiilor, au fost ridicate 96 de pastile de ecstasy, 567 de grame de metamfetamină și 17,5 grame de cannabis, droguri destinate comercializării în zona cluburilor și discotecilor din municipiul Satu Mare.

  De asemenea, au fost  puse în executare 2 mandate de aducere.

  Ca urmare a administrării probatoriului, Tribunalul Satu Mare a dispus, față de un cetățean sârb, arestarea preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de introducere în țară și trafic de droguri de mare risc.

  La activități au participat și polițiști de la rutieră și de la acțiuni speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img