More


  TRAGEDIE. Dramă într-o familie din județ. O tânără mamă de numai 29 de ani s-a spânzurat

  =

  O familie din județul Satu Mare trece printr-o dramă cumplită. O tânără mămică, de numai 29 de ani, mamă a trei copii, și-a pus capăt zilelor prin spânzurare fără să lase niciun bilet de ”Adio”. Nimeni nu-și poate explica gestul femeii. 

  Găsită moartă de fiul ei de 5 ani

  Tragicul eveniment s-a produs sâmbătă dimineața, când Dana Rotaru s-a spânzurat într-o anexă a casei sale din Santău, unde femeia locuia cu fiul ei de 5 ani. De fapt, ea a fost găsită spânzurată chiar de fiul ei care, deși are doar 5 ani, a știut să cheme vecinii în ajutor, scrie PresaSM.

  La scurt timp, la fața locului a ajuns și un echipaj de salvare, care nu a putut decât să constate decesul tinerei mămici.  Înainte de a se spânzura, femeia a încercat să-și taie venele cu o lamă, lucru confirmat de legiști după ce a fost coborâtă din ștrang, potrivit ObiectivSM.

  Femeia, care era angajata unui magazin din Tășnad, mai avea doi copii mai mari, dar, din fericire, aceștia au fost luați de tatăl lor, fostul soț al Danei, chiar în ziua în care femeia și-a pus capăt zilelor.

  Nimeni nu-și explică gestul

  Niciunul dintre cunoscuții Danei nu-și explică gestul extrem al acesteia, mai ales că femeia nu a lăsat în urmă niciun bilet de ”Adio”, așa cum fac de obicei sinucigașii. Sătenii din Santău sunt șocați de alegerea făcută de tânăra femeie, mai ales că, spun ei, aceasta nu s-a arătat a fi supărată sau că aravea probleme atât de grave, mai scrie PresaSM.

  Totuși, unele persoane susțin că femeia ar mai fi avut episoade depresive peste care a reușit să trwacă cu ajutorul familiei sale. De data aceasta, însă, a fost găsită doar de fiul ei de 5 ani când deja era prea târziu.

  Dana Rotaru va fi înmormântată la Santău, însă nu va beneficia de o slujbă de înmormântare ci vor fi rostite câteva rugăciuni.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img