More


  VIDEO. Dezastru pe autostrada M3 făcut de un tirist din Satu Mare. Ce spun martorii

  =

  Un TIR înmatriculat în județul Satu Mare a făcut un adevărat dezastru ieri noapte pe autostrada M3 din Ungaria.

  Din motive neelucidate încă, șoferul Tir-ului a scăpat, la un moment dat, controlul asupra mastodontului care a derapat, a rupt pareapeții de protecție dintre sensurile de drum de pe autostradă, după care a pătrusn pe contrasens.

  Din fericire, cu excepția tiristului din Satu Mare, care a suferit răni minore, nimeni nu a mai avut de suferit în urma acestui incident, deși TIR-ul a fost destul de serios avariat.

  Martorii care s-au aflat în acel moment pe autostradă au declarat, pentru Gazeta de Nord Vest, că ningea, iar porțiunea în care s-a produ accidentul nu a fost curățată de zăpadă.

  ”Trecerea de la drumul ”negru” la drumul ”alb” s-a făcut foarte rapid și pe o diustanță foarte scurtă, cel mult 10-15 metri. Era și noapte. Probabil că în momentul în care a trecut brusc de la partea curățată a carosabilului, la partea necurățată, șoferul a pus frânî, iar TIR-ul a derapat”, a încercat să explice situația de la fața locului unul dintre martorii oculari interpelat de Gazeta de Norde Vest.

  Ciculația în zonă a fost oprită timp de câteva zeci de minute până ce autoritățile maghiare au reușit să normalizeze situația.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img