More


  VIDEO. Urletul MORȚII se aude până-n stradă. Ce se aude este înfiorător

  =

  Urletul morții se aude până în stradă, așa s-ar putea descrie imaginile suprinse în urmă cu câteva zile de o sătmăreancă. Ceea ce se aude este înfiorător și vine din interiorul Adăpostului de câini de la Dara.

  Sătmăreanca care a înregistrat, iar mai apoi postat aceste imagini, cere ajutprul tuturor sătmărenilor, fie oameni simpli, fie autorități, să facă în așa fel încât ”Lagărul de la Dara” să fie închis.

  Va rog frumos publicati acest video! Asa ceva nu se mai poate!

  Eram in drum spre satul Dara, se auzeau urletele de caini chinuiti pana la drumul principal… Cum este posibil ca acesti indivizi de la ecarisajul Dara, Mixt Service S.R.L, condus de Balog Iosif, sa isi mai desfasoare activitatea?

  Tinand cont ca in lege scrie clar ca o firma privata nu se poate ocupa de asa ceva. Deci o fac ilegal. Doi la mana ,nu mai au contract in orasul Satu Mare si totusi ei captureaza caini…. De parca nu este de ajuns ca isi desfasoara activitatea ilegal, mai si aduc caini din alte parti, ii chinuie si ii omoara.

  Cum ar trebui inchis acest lagar? Va cer ajutorul!”, scrie sătmăreanca.

  Dacă vă îngrozește ceea ce auziți atunci trebuie să luați atitudine. Acest material trebuie distribuit că să ajungă la cât mai multă lume. Poate chiar și la urechile autorităților!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img