More


  VIDEO/FOTO. Filtre a Poliției Rutiere în Centru. Șoferițele, ”amendate” de 8 Martie

  - Advertisement -

  Polițiștii rutieri sătmăreni au organizat, și în acest an, un filtru rutier, fiind oprite doar șoferițele. Cu toate că unele dintre doanele și domnișoarele aflate la volan s-au emoționat, au răsuflat ușurată în momentul în care au fost amendate doar cu flori de 8 Martie.

  Doamnele și domnișoarele care au trecut ieri, 8 Martie, în jurul amiezii, prin Piața Libertății din Satu Mare, au primit câte o floare din partea polițiștilor rutieri. Astfel, zeci de doamne și domnișoare au fost felicitate cu această ocazie și îndrumate să conducă preventiv.

  ”Ca în fiecare an, de Ziua Internațională a Femeii, Serviciul Rutier Satu Mare oprește conducătoarele auto și le oferă o floare care reprezintă un simbol al primăverii. Totodată, cu această ocazie, le urăm tuturor femeilor o primăvară frumoasă, multă sănătate, bucurii, și tot ce își doresc să se împlinească”, a declarat inspectorul de poliție, Mihai Pașolea.

  Circulația în sens a fost dată puțin peste cap, însă nimeni nu s-a supărat. Astfel de gesturi sunt binevenite cu ocazii speciale. Doamenle și domnișoarele oprite în trafic le-au mulțumit polițiștilor atât pentru florile primite cât și pentru urări.
  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img