More


  VIDEO/FOTO. Flori pentru sătmărence din partea PSD Satu Mare

  - Advertisement -

  Reprezentanții Partidului Social Democrat Satu Mare au oferit ieri, de 8 Martie, flori sătmărencelor întâlnite pe stradă. Acțiunea a fost coordonată de senatorul Gabriel Leș, de președintele PSD pe municipiu, Radu Roca, iar din echipa care a oferit flori a mai făcut parte și consilierul local Ciprian Crăciun.

  Acțiunea PSD Satu Mare a fost organizată în cinstea zilei de 8 Martie, Ziua Internațională a Femeii.

  ”Ne bucurăm să fim din nou în mijlocul sătmărencelor în această frumoasă zi de 8 martie, mult mai călduroasă decât cea de 1 Martie. Le urăm sătmărencelor din tot sufletul La Mulți Ani, multă sănătateși tot ceea ce-și doresc ele. Și să rămână la fel de frumoase”, a declarat senatorul Gabriel Leș.

  ”În această frumoasă zi, Ziua Internațională a Femeii, oferim tuturor doamnelor și domnișoarelor întâlnite câte o floare însoțită de un călduros La Mulți Ani! și le transmitem să aibă parte de o primăvară frumoasă și însorită”, a precizat Radu Roca.

  ”Cu ocazia Zilei de 8 Martie le urăm un călduros La Mulți Ani tuturor doamnelor și dimnișoarelor din municipiul Satu Mare. Astfel, echipa PSD Satu mare împarte garoafe tuturor femeilor întâlnire pe stradă”, a precizat Ciprian Crăciun.

  În total, PSD-iștii sătmăreni au oferit circa o mie de garoafe femeilor întâlnite în zona centrală a municipiului Satu Mare. Sătmărencele au fost surprinse de gestul făcut de social-democrați, le-au mulțumit pentru flori și au transmis, la rândul lor, urări de bine și de primăvară frumoasă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img