More


  VIDEO/FOTO. Mama eroină. Își crește singură cei șapte copii. Are nevoie de ajutor

  - Advertisement -

  O mămică din Satu Mare, mamă eroină, își crește singură cei șapte copii ai ei după ce tatăl celor mici i-a abandonat. Deși lucrează în Italia, acesta nu le mai trimite copiilor nici măcar alocația alimentară. Având ca venit doar alocațiile copiilor, mama cu cei șapte copii trăiește într-un apartament pentru a cărui chirie plătește 200 de euro. Atât mama, cât și copii, nu-și doresc altceva decât o casă la țară.

  La doar cei 30 de ani ai săi, Ana Longa are șapte copii. Cel mai mare are 12 ani, iar cel mai mic doi ani. Imediat după ce s-a născut al șaptelea copil, a fost părăsită de soțul ei, tatăl tuturor celor șapte copii, care a plecat la muncă în Italia.

  La scurt timp, Ana a fost evacuată, cu toți cei șapte copii ai ei, din locuința soțului din Satu Mic. Din acel moment, mama eroină și copii ei nu au mai avut un cămin al lor.

  După ce a fost evacuată din casă cu toți copii ei, Ana Longa a ajuns în Satu Mare pe străzi. Stând pe o bancă și plângând, de ea s-a apropiat un bărbat, care este taximetrist, și care a ajutat-o să-și găsească un apartament, tot el fiind și cel care achită chiria de 200 de euro, duce copii la școală și se îngijește de creșterea lor.

  Cei mai mari merg la școală, însă cei de la grădiniță nu pot merge pentru că mama nu are bani să-i trimită. Toate acestea în timp ce tatăl natural al copiilor nu se interesează de soarta lor, nu le trimite un ban și o înjură și amenință pe biata femeie.

  Atât Ana Longa cât și cei șapte copii au nevoie de ajutor din partea noastră tuturor sătmărenilor. Ei nu-și doresc decât să aibă o casă a lor, la țară, unde să poată să crească pasări și animale.

  Însă până atunci, ei au nevoie de ajutor urgent: alimente, bani. Abia mai are ce să le pună pe masă celor mici, și ar avea nevoie și de bani pentru a achita chiria și cheltuielile. Este într-o situație disperată și fără ajutorul nostru nu o poate scoate la capăt.

  Cei care o pot ajuta pe mama eroină și cei șapte copii ai ei o pot suna pe Ana Longa la telefon: 0754-936742.

  Cei care vor și pot să o ajute cu bani o pot face la contul

  RO93CECESM0708RON0499138

  deschis la CEC BANK pe numele Longa Ana.

  Să o ajutăm pe mama eroină. Să-i ajutăm pe cei șapte copii să crească sănătoși și într-un mediu frumos.

  Să-i ajutăm fiecare cu ce poate!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img