More

    VIDEO/FOTO. Mărțișoare PSD pentru doamne și domnișoare. O primăvară frumoasă tuturor

    Reprezentanții Organizației Municipale a PSD Satu Mare au oferit astăzi, de 1 Martie, câte un mărțișor, simbolul primăverii, tuturor sătmărencelor întâlnite pe stradă. Alături de mărțișor, social democrații sătmăreni le-au transmis cele mai frumoase gânduri pentru o primăvară frumoasă.

    Din delegația social democraților care a împărțit mărțișoare pe stradă s-au numărat senatorul Gabriel Leș, președintele Organizației Municipale PSD Satu Mare, Radu Roca, consilierul județean Ciprian Ardelean, consilierul local Ciprian Crăciun, alți membrii PSD.

    Sătmărencele au fost încântate de supriza făcută de social democrații sătmăreni și le-au mulțumit acestora atât pentru mărțișor, cât și pentru urările de bine.

    Data de 1 martie reprezintă începutul primăverii, iar mărţişorul pe care fetele îl primesc reprezintă tocmai vestitorul acestui mare eveniment. Ziua de 1 martie aduce multă bucurie, de a dărui și de a primi nu doar șnurul alb-roșu sau mărțișorul atent ales, ci și cuvinte frumoase, care să-și pună amprenta pe anotimpul renașterii.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE