More

    VIDEO/FOTO. O nouă TRAGEDIE în Oaș. Un alt tânăr de 23 de ani a decedat în Occident

     

    Săptămâna aceasta a fost una a tragediilor și doliului pentru Țara Oașului. Doi tineri oșeni, de 23 de ani fiecare, au decedat în capitalele a două țări occidentale unde se aflau la muncă.

    După ce Ionel Viorel a fost ucis în Capitala Franței, la Paris, un alt tânăr oșan a murit, de data asta în capitala Marii Britanii, la Londra.

    Potrivit unor surse apropiate de GNV, este vorba despre tânărul oșan Vasile Mogdan, originar din Negrești Oaș, dar care se afla de mai mult timp la muncă la Londra unde lucra în construcții.

    Tragedia s-a produs miercuri, 28 februarie, pe șantierul unde Vasile Mogdan lucra. La un moment dat, din motive deocamdată necunoscute, un perete s-a probușit iar tânărul oșan a fost prins sub acesta. Șocul a fost fatal, astfel că tânărul din Țara Oașului a murit pe loc.

    Între timp, poliția engleză a demarat o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs tragedie.
    În țară, însă, durerea este foarte mare.

    ”Rămas bun suflet drag, de acum vei trai în amintirile si inimile noastre. Ne vei lipsi enorm de mult. Tu ,om minunat cu zâmbetul de aur, odihneste-te în pace! Nu te v-om uita niciodată! Vei fi veșnicul nostru înger!”

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE