More


  Zi istorică pentru județul Satu Mare

  =

  La Satu Mare s-a semnat ieri un Acord de Parteneriat între organizațiile patronale şi profesionale reprezentative din judeţ. Scopul principal al acordului este de a organiza acțiuni comune, de interes județean care să ducă la informarea, eficientizarea și dezvoltarea mișcării patronale din județul Satu Mare, precum și de a stabili direcții comune de acţiune pentru a eficientiza sprijinul acordat firmelor private sătmărene. La eveniment a fost prezent și subprefectul județului Satu Mare, Altfatter Tamás, în calitate de invitat.

  Al șaselea județ

  Evenimentul a fost condus de președintele Uniunii Naționale a Patronatului Român (UNPR), Ioan Lucian. Au mai fost prezenți reprezentanții Consiliului Județean, Primăriei Satu Mare, precum și instituțiile de control. În cuvântul său, președintele UNPR, Ioan Lucian, a declarat că este o zi istorică pentru Satu Mare. ”O spun fără să exagerez, ceea ce s-a întâmplat astăzi reprezintă o zi istorică pentru mediul economic din județul Satu Mare. Este al șaselea județ în care noi organizăm un astfel de eveniment, iar astfel județul Satu Mare se alătură Bihorului, Clujului, Gorjului, Timișului și Brașovului. Este vorba despre o intrare în normalitate, iar oamenii de afaceri o doresc de foarte mult timp. Vorbim de coagularea mișcării patronale și asociațiilor profesionale, iar acest demers vine să ne adune laolaltă și să ne pună de aceeași parte astfel încât să putem să reprezentăm interesele membrilor noștri cu altă forță și cu altă profunzime”, a declarat președintele Uniunii Naționale a Patronatului Român, Ioan Lucian. Președintele UNPR a mai precizat că datorită acestui acord, administrația locală va avea un partener de nădejde cu care se va putea sfătui pe diferite probleme.” Acest acord va oferi posibilitatea ca de astăzi înainte administrațiile locale, instituțiile importante ale județului să aibă un partener cu care să poată dialoga și cu care să se poată sfătui și consulta, legat de modul în care mediul economic din județul Satu Mare să se dezvolte”.

  Cine sunt semnatarii

  Organizațiile semnatare ale acordului sunt: Uniunea Națională a Patronatului Român, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Satu Mare, Casa Națională de Comerț a Ungariei – Biroul Regional Satu Mare, Uniunea Generală a Industriașilor din România (UGIR-1903) Satu Mare, Uniunea Naţională a Barourilor din România – Baroul Satu Mare, Asociația Camera Meșteșugarilor Satu Mare, Confederația Patronatul Român, Asociația Economică Germano-Română pentru Regiunea de N-V şi Colegiul Medicilor din România, Filiala Satu Mare.

  Florin Dura



  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img