More


  ACCIDENT GRAV la Aeroport. Cinci VICTIME, din care un copil de 9 ani, la spital

  =

   

  Un grav accident de circulație s-a produs, în urmă cu câteva zeci de minute, chiar la intrarea pe drumul spre Aeroiportul Internațional Satu Mare.

  Potrivit celor declarate pentru GNV de purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Cochera, o femeie în vârstă de 56 de ani, din Batarci, care se afla la volanul unui autoturism, venind dispre Satu Mare spre Aeroport, a încercat să execute o manevră de intrarea pe drumul spre Aeroport.

  Nu a ținut însă cont de faptul că din sens opus venea un alt autoturism la volanul căreia se afla o tânără în vârstă de 26 de ani, din Ardud. Impactul a fost inevitabil.

  În urma accidentului, cinci persoane au fost rănite, două din autoturismul condus de femeie de 56 de ani, și trei din mașina care venea dispre Ardud spre Satu Mare, și anume șoferița, soțul acesteia, în vârstă de 32 de ani, și copilul lor de 9 ani.

  La fața locului a ajuns două ambulanțe SAJ și o ambulanță SMURD TIM. După prima triere a victimelor, bărbatul de 32 de ani și copilul de 9 ani au fost duși la spital, fiind răniți mai grav.

  Ulterior, și celalalte victime rezultate în accident au fost transportate la spital, chiar dacă, la prima vedere, starea lor de sănătate nu era atât de gravă. â

  Testate cu alcooltest-ul, niciuna dintre șoferițe nu a consumat alcool.

  Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul, iar șoferița vinovată se va alege, cel mai probabil, cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img