More


  FOTOGALERIE. ACCIDENT MORTAL. O dubă lovită de tren. Șoferul a decedat

  - Advertisement -

   

  Un cumplit accident de circulație s-a produs în această dimineață, în juru orei 8.00, la trecerea de cale ferată din localitatea Domânești.

  Din informațiile oferite de purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Alina Ținca, șoferul în vârstă de 49 de ani al unei autoutilitare, nu a oprit la trecerea la nivel de cale ferată semnalziată corespunzător cu ”Crucea Sfântului Andrei”, moment în care autovehicolul a fost lovit din plin de trenul Inter Regio Satu Mare – Cluj Napoca.

  Impactul a fost devastator. Autoutilitare a fost distrusă aproape în întregime însă ceea ce a fost mai grav a fost faptul că șoferul a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale mașinii.

  În scurt timp la fața locului au ajuns echipaje de descarcerare și SMURD. Victima a fost descarcerată, iar paramedicii SMURD au încercat zeci de minute, prin manevre de resuscitare, să-l aducă pe bărbat în simțiri, dar nu s-a reușit acest lucru. Bărbatul a decedat.

  Polițiștii sosiți la fața locului au demarat cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img