More


  ACCIDENT. Și-a văzut moartea cu ochii. A fost târâtă după un autobuz

  - Advertisement -

  O sătmăreancă și-a văzut practic moartea cu ochii după ce, în această dimineață, a fost târâtă după un autobuz Transurban.

  Nefericitul eveniment s-a produs astăzi, în jurul orei 9,20, în imediata apropiere a stațieid e autobuz de la Unio, de pe bulevardul Lucian Blaga.

  Potrivit informațiilor furnizate pentru Gazeta de Norde Vest de purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, o femeie în vârstă de 75 de ani din Satu Mare, a în cercat să urce în autobuzul la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 59 de ani.

  Se pare că șoferul autobuzului nu a observat-o pe femeie că se afla pe scările autobuzului, astfel că a închis ușile și a pornit din stație.

  Din nefericire, femeia a fost prinsă între ușile autobuzului și târâtă, jumătate afară, jumătate înăuntru, pe o distanță de câțiva metri.

  La vociferările călătorilor șoferul a oprit, și a deschis ușile elberând-o pe femeie. La fața locului a ajuns și un echipaj SMURD care după ce i-a acordat primul ajutor a dus-o pe victimă la spital.

  Martori oculari susțin că, la prima vedere, femeia nu ar fi grav rănită, prezentând doar câteva zgârieturi. Ei spun că victima s-a deplasat pe propriile picioare până la ambulanța SMURD. Cert este că a fost dusă la spital pentru investigații medicale mai amănunțite, astfel că anchetatorii așteaptă diagnosticul pus de medici pentru a putea încadra fapta.

  Între timp, polițiștii ajunși la fața locului au demarat cercetările pentru a stabili modul în care s-a produs accidentul.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img