More


  Fetiță de 7 ani, aflată în ghearele morții, transportată cu elicopterul la București. Întoxicată cu ciuperci

  =

  O fetiță de numai 7 ani, aflată în ghearele morții, a fost transportată, în această după-amiază, cu un elicopter SMURD la București.

  Surse din cadrul Spitalului Județean au declarat pentru Gazeta de Nord Vest că fetița, din comuna Hodod, ar fi consumat ciuperci, ceea ce ar fi determinat o înrăutățire substanțială a stării de sănătate acesteia.

  Fetița a fost transportată la Spitalul din Tășnad, de unde a fost adusă, în stare foarte gravă, la Satu Mare. Cu toate eforturile medicilor sătmăreni, starea de sănătate a fetiței s-a înrăutățit și mai mult, intrând în comă, cu insuficiență hepatică.

  Medicii sătmăreni au legătura cu Clinica de Pediatrie din Cluj, a cărei medici au refuzat tratamentul. Apoi medici au legătura cu o altă clinică de pediatrie din București, a cărei medici, de asemenea, au refuzat tratamnentul.

  În cele din urmă, medicii de la Spitalul Grigore Alexandrescu din București au acceptat să trateze fetița, cu toate că șansele de supravieșuire a acesteia sunt extrem de reduse.

  Aceleași surse din cadrul Spitalului Județean au afirmat pentru GNV că și ceilalți membrii ai familiei fetiței au consumat aceeași mâncare de ciuperci, dar nu au fost atacați. Cu toate acestea, toți membri familiei fetiței au fost aduși la Satu Mare pentru supraveghere medicală.

  Medici sătmăreni spun că șansele de supraviețșurie a fetiței sunt extrem de mici.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img