More


  FOTO. Panică în județ. O fetiță de 2 ani, găsită după circa 24 de ore de căutări

  =

  Liniștea locuitorilor din zona comunei Cehal a fost tulburatră, timp de aproximativ 24 de ore de dispariția unei fetițe de 2 ani. Practic, a fost pierdută sâmbătă de părinții ei, fiind gpsită abia duminică dimineața, chiar de tatăl fetiței.

  Potrivit informațiilor furnizate de ISU Satu Mare, fetița în vârstă de 2 ani a dispărut sâmbătă dimineață, în jurul orei 10.30, în zona localității Cehal. Părinții fetiței locuiesc în satul Giurtelecu Hododului, comuna Hodod, județul Satu Mare, iar în momentul dispariției fetiței, aceștia se aflau cu căruța în comuna Cehal. Părinții au observat că fetița nu se afla în căruța cu care se deplasau în comuna Cehal astfel că au solicitat ajutorul autorităților.

  Polițiștii s-au sesizat în jurul orei 14.00. În jurul orei 16.30, s-a cerut sprijinul și celorlalte structuri, până atunci polițiștii au efectuat verificările care se impun în cazul dispariției unui minor. De la ora dispariției și până când au sesizat poliția, părinții au căutat-o singuri. Nu mai puțin de 13 pompieri cu patru autoturisme Duster, 7 jandarmi și 5 polițiști, precum și zeci de localnici au plecat în căutarea fetiței, căutările desfășurându-se până la lăsarea întunericului.

  Din fericire, fetița a fost găsită duminică dimineața, în jurul orei 7.00, chiar de tatăl ei. Acesta a anunțat autoritățile spunând că fetița nu are nimic, însă copila a fost preluată de un echipaj al Ambulanței și transportată la spital pentru investigații medicale.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img