More


  FOTOGALERIE. Zborul spre mare de la Satu Mare, succes total. Avionul plin la fiecare cursă

  =

  Înființarea cursei de la Satu Mare spre Litoralul românesc s-a dovedit a fi o decizie inspirată atât a celor de la Tarom cât și a celor de la Aeroportul Internațional Satu Mare.

  Avioanele au fost pline la toate cele trei curse care au avut loc până în prezent de la Satu Mare spre mare și retur.
  Așa după cum am mai spus, la prima cursă, cea de marțea trecută, au fost ocupate 47 din cele 48 de locuri disponibile.

  Potrivit celor afirmate  pentru Gazeta de Nord Vest de directorul comercial al Aeroportului Internațional Satu Mare, Claudiu Sulea (foto), la cea de a doua cursă, desfășurată vineri, au fost ocupate 44 de locuri spre Constanța și 46 pe retur, de la Constanța la Satu Mare.

  La cea de a treia cursă, desfășurată marți, s-au ocupat 45 de locuri la plecare, iar la întoarcere au venit 51 de pasageri, din care patru au fost copii.

  Reamintim faptul că sătmărenii pot merge la mare din acest sezon estival, cu avionul, direct de pe Aeroportul Internațional Satu Mare.

  Biletele pentru cursele Tarom pot fi achiziționate, la prețuri începând de la 40 de euro dus-întors, cu toate tarifele incluse. Biletele se pot cumpăra online de pe site-ul Tarom, site-ul Aeroportului Internațional Satu Mare, dar și direct de la agențiile Tarom și agențiile de turism.

  Cursele se desfășoară cu două frecvențe săptămânale, în zilele de marți și vineri. Aeronava care îi va duce pe sătmăreni pe litoral va pleca din Satu Mare spre Constanța (Aeroportul Mihail Kogălniceanu) la ora 9, iar din Constanța spre Satu Mare la ora 11.05. Durata zborului va fi de o oră și 40 de minute.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img