More


  Indemnizație pentru handicap, primită ilegal

  =

  O persoană din Giurtelecu Hododului s-a prezentat ieri la audiențele de la Prefectură, susținute de prefectul Darius Filip, alături de şeful serviciului juridic, Dorle Cosmin, şi consilierul pe relaţii cu publicul, Găzdac Florin, și a reclamat faptul că o persoană primește ilegal indemnizație de persoană cu handicap. În această săptămână s-au înscris în audienţă patru persoane.

  Primul caz s-a referit la eroarea de comunicare a cărţii de identitate a unui autovehicul al cărui categorie a fost greşit înscrisă. Având în vedere că la audienţă a participat şi un reprezentant al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, problema a fost rezolvată în scurt timp.

  O persoană din satul Româneşti, comuna Medieşu Aurit, a solicitat sprijin pentru reconstituirea dreptului de proprietate asupra unui teren moştenit. Prefectul a îndrumat persoana să depună un memoriu pentru a se efectua verificările necesare.

  O altă persoană, prezentă ieri la audienţe, a reclamat cazul unui concetăţean din satul Giurtelecu Hododului, care ar primi ilegal indemnizaţia pentru persoană cu handicap. Prefectul a îndrumat persoana să depună un memoriu pentru a se efectua verificări specifice.

  În ultimul caz s-a solicitat sprijin pentru eliberarea unui titlu de proprietate pentru terenul situat în satul Chegea, comuna Săcăşeni menţionându-se problema cu care se confruntă primăria în ceea ce priveşte serviciile topografice. Totodată s-a solicitat verificarea situaţiei juridice a pădurii respectiv păşunii comunale. Prefectul a comunicat persoanei că se vor face verificări în acest sens.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img