More


  Investiție de peste 2,2 milioane lei la Satu Mare. Sunt înlocuite conductele și branșamentele de gaz pe 12 străzi

  - Advertisement -

  Un nou proiect de investiţii care vizează înlocuirea de conducte şi branşamente de gaze naturale în lungime de peste 8 kilometri a fost demarat astăzi de compania Delgaz Grid. Lucrările se vor desfășura pe străzile: P. Haiducul,Vulturului, T. Grozăvescu, Bucegi, Gh. Pop de Băseşti, Danton, Luchian, Bartok Bela, Victor Babeş, Lăpuşului, Dorobanţilor şi Ferăstrău din municipiul Satu Mare.

  Investiţia, în valoare de peste 2,2 milioane de lei, are ca scop îmbunătăţirea siguranţei şi a calităţii serviciului de distribuţie a gazelor naturale pentru consumatori, iar finalizarea acesteia este estimată pentru luna iulie 2019.

  Lucrările de refacere a domeniului public vor fi executate pe tronsoane, imediat după finalizarea lucrărilor specifice şi vor fi executate de către firme specializate, agreate de către autorităţile locale şi în conformitate cu standardele de calitate stabilite de către acestea. Costurile vor fi suportate integral de companie cu excepţia lucrărilor de modernizare a străzii Ferestrău, acestea reprezentând o investiţie a autorităţilor locale.

  Compania îşi cere scuze pentru disconfortul creat de aceste lucrări şi mulţumeşte consumatorilor pentru înţelegerea privind necesitatea derulării acestei investiţii.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img