More


  O nouă cursă aeriană internațională de la Satu Mare. Destinație surpriză

  =

  Aproape sigur, din această toamnă de pe Aeroportul Internațional Satu Mare va fi operată o nouă cursă internațională. Deși până acum s-au vehiculoat orașe precum Paris sau Barcelona, noua destinație este puțin suprinzătoare.

  În cadrul ultimei ședințe a Consiliului Județean, președintele Pataki Casaba a precizat că negocierile cu Compania Tarom sunt foarte avansate pentru înființarea unei noi curse internaționale de la Satu Mare. Însă nu avrut să dezvăluie mai multe până în momentul în care va fi parafat contractul, afirmând că le-a promis celor de la Tarom acest lucru.

  Este vorba despre o cursă internațională spre Munchen, Germania, ce va fi efectuată de compania Tarom. Cel mai probabil, această cursă va fi operațională din această toamnă.

  Referitor la posibilitatea înființării unor alte curse internaționale de pe Aeroportul Satu Mare, președintele Pataki Csaba a precizat că se poartă și acum negocieri cu reprezentații companiei low-cost care operează deja de la Satu Mare. Însă materializarea acestor negocieri depind foarte mult și de orarul aeroporturilor de destinație (Paris, Barcelona, Milan) care este foarte încărcat.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img