More


  PREMIERĂ! Miss Grădina. Concurs de frumusețe inedit la Satu Mare

  =

  Grupul de ecologiști voluntari Zöld Szatmár – Sătmarul Verde dă startul unui concurs de frumusețe. Fiindcă ne dorim un oraș frumos vă invităm să ne trimiteți poze cu spații verzi publice care credeți că au un aspect deosebit și sunt bine întreținute de una sau mai multe persoane fizice.

  Ți-ai pus întrebarea – oare de ce unii-și îngrijesc terenul public din fața casei, iar alții nu? Ai fi de acord ca cei care lucrează benevol la înfrumusețarea străzii lor, să fie premiați? Acum e momentul să participi! Organizăm acest concurs de frumusețe pentru spatii verzi (grădină stradală) categoria foto și categoria îngrijitor grădină. Nu sunt subiectul acestui concurs domenii private (curți) sau parcuri amenajate.

  Regulament:

  1- Oricine poate participa la acest concurs, cu condiția să trimită max. 10 poze despre o grădiniță stradală sau spatiu verde public îngrijită de persoane fizice la adresa de e-mail zoldszatmar@gmail.com și localizează zona verde dând adresa exactă (strada, numar)
  2 – Zona verde trebuie să fie în orașul Satu Mare, în fața unei case sau unui bloc dar nu mai mare de 20 mp.
  3 – Pozele trebuie sa reprezinte doar tema concursului – nu pot apărea persoane sau mașini care pot fi recunoscute.
  4 – Avem premii pentru toate categoriile de participanti la concurs : fotografi, îngrijitorii spatiilor verzi, cei care dau like/share la pagina de facebook Zöld Szatmár – Sătmarul Verde, si promoveaza acest concurs
  5 – Termen: 10 august. 2018

  Premii

  Categoria foto:
  Premiul 1. Un voucher de 500 lei la magazinul Louis Bike; bilet de intrare pentru 4 persoane (bazin+sauna) la Aquastar; un curs de înot cu 5 ocazii la Aquastar; un abonament pentru două persoane la școala de dans Passion4Salsa.
  Premiul 2. Un voucher de 300 lei la magazinul Louis Bike; bilet de intrare pentru 3 persoane (bazin+sauna) la Aquastar; un curs de înot cu 5 ocazii la Aquastar; un curs de autocunoaștere la psihologul Simon Emőke.
  Premiul 3. Un voucher de 200 lei la magazinul Louis Bike; bilet de intrare pentru 2 persoane (bazin+sauna) la Aquastar; un curs de înot cu 5 ocazii la Aquastar.

  Categoria îngrijitori de grădină:
  Premiul 1. Un voucher de 500 lei la magazinele de grădinărit Agro Pataki SRL. Premiul 2. Un voucher de 300 lei la magazinele de grădinărit Agro Pataki SRL. Premiul 3. Un voucher de 200 lei la magazinele de grădinărit Agro Pataki SRL.

  Categoria persoane care dau like/share:
  Un pachet cosmetic de la Miyo Handmade Natural Soap.
  Un ceas de perete din ceramică de la Sályi – Bijuterii Ceramice
  O cutie de flori de la Magazinul de flori Éva
  Un pachet cu cărți de la librăria Retro Babám.
  Un bilet de intrare la Aquastar Aquapark (bazin+sauna)  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img