More


  Se extind rețelele de apă și canalizare în județ

  =

  Apaserv Satu Mare urmează să se extindă în județ prin înființarea unor noi puncte de lucru în diferite localități. Acest lucru se va produce numai în cazul în care consilierii locali sătmăreni vor aproba, în ședința de joi, proiectul de hotărâre în acest sens.

  Rețele de distribuție și canalizare noi
  Articolul 1 din proiectul de hotărâre respectiv arată că se aprobă deschiderea de către Apaserv Satu Mare a noi puncte de lucru. Astfel, vor fi înființate noi rețele de distribuție a apei în satele Șandra și Giungi (comuna Beltiug), Potău (comuna Medieșu Aurit), Silvaș (comuna Săuca), Pișcari (comuna Terebești), Batarci, Comlăușa și Tămășeni (comuna Batarci), Tarna Mare, Bocicău și Valea Seacă (comuna Tarna Mare).

  Totodată, vor fi înființate stație de epurare și canalizare în comuna Tarna Mare, precum și canalizare în satele Petin (comuna Păulești) și Mărtinești (comuna Odoreu).

  Se extinde iluminatul stradal
  Tot în cadrul ședinței de mâine, consilierii locali sătmăreni vor avea de dezbătut și de aprobat și un proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici la obiectivul de investiție ”Extindere iluminat public în curțile interioare ale blocurilor”. În cadrul acestui proiect sunt vizate imobilele de pe str. Avram Iancu nr. 58, Drum Carei bloc R31, B-dul Octavian Goga bloc 10, Calea Traian nr.9, bloc 5,6,7, str. Mircea Eliade, str. Petru Rareș, str. Vasile Goldiș, B-dul Cloșca, Aleea Milcov, Aleea Universului, din municipiul Satu Mare.
  Interesant este și faptul că edilii sătmăreni vor dezbate și proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației: Planul Urbanistic Zonal ”Construire fabrică de scaune și canapele” pe strada Aurel Vlaicu, Satu Mare, în condițiile în care o altă fabrică de profil din Satu Mare este în pragul falimentului.
  În total, în cadrul ședinței Consiliului Local de mâine vor fi dezbătute, conform ordinii de zi, 27 de proiecte de hotărâre.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img