More


  Se mută data de desfășurare a Festivalului de la Oțeloaia? Ce propuneri sunt

  =

  Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare are în vederea mutarea zilei și a datei în care ar urma să se desfășoare cunoscutul Festival Focloric de la Oțeloaia. În acest sens a inițiat și un sondaj de opinie în acest sens.

  ”Deoarece de-a lungul anilor am primit diverse reclamații de la unii iubitori ai folclorului privind ziua și ora desfășurării Festivalului Folcloric Codrenesc „Oțeloaia”, am decis să luăm în calcul și varianta de a muta festivalul pe ziua de sâmbătă 18 august începând cu ora 17:00, pornind de la următoarele considerente:

  – Până acum festivalul începea în ziua de duminică de la ora 11:00, spre nemulțumirea multora dintre participanți care spuneau că se suprapune cu ora de slujbă de la biserică.

  – Pentru că festivalul se desfășura la amiază și temperaturile erau foarte ridicate spectatorii nu puteau să stea prea mult în fața scenei, nemaivorbind de artiști, care erau incomodați și mai mult de temperaturile ridicate.

  În cazul în care spectacolul ar avea loc sâmbătă după- masa el nu s-ar suprapune cu slujba religioasă duminicală, iar răcoarea serii ar da un plus de farmec și de confort tuturor participanților.

  Vă rog să votați varianta agreată AICI  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img