More


  Tabără creștină pentru copiii din comuna Homoroade

  =

  Copiii din comuna Homoroade s-au aflat, în aceste zile, într-o frumoasă tabără care a avut centrul la Oțeloaia. Tabăra, intitulată Școala de vară ”Cu Hristos la margine de Codru”, Oțeloaia 2018, a fost organizată de parohiile din comuna Homoroade, alături de ASCOR Baia Mare și Consiliul Local Homoroade, cu sprijinul nemijlocit al primarului Ardelean Simion.

  În cadrul acestei tabere, copiii din Parohia Ortodoxă Necopoi și Homorodu de Jos, alături de ceilalți copii din parohiile din comuna Homoroade, au participat în fiecare dimineață și seară la rugăciune în biserică, au vizitat Mănăstirea și satul Chilia, pe ale cărui ulițe au desfășurat chiar și o procesiune religioasă, dar au participat și la un foc de tabără.

  La finalul Școlii de vară ”Cu Hristos la margine de Codru”, toți cei prezenți s-au declarat extrem de mulțumiți, considerând că au participat la un eveniment unic în viața lor.

  Atât primarul Ardelean Simion, cât și preoții parohiilor din comuna Homoroade își doresc ca astfel de școli de vară să fie organizate și în anii ce vor urma.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img