More


  UNICAT. Festivalul berii artizanale la Satu Mare. Doar bere produsă în Sătmar

  =

  Un eveniment unic va avea loc în curând la Satu Mare. Este vorba despre Festivalul Berii Artizanale în cadrul căruia se va bea doar bere făcută la Satu Mare. Totodată, cu această ocazie, va fi lansată și noul sortiment: berea Transilvania.

  Detalii despre aceste evenioment cât și despre berea ce va fi oferită sătmărenilor cu această ocazie, au fost ofewrite astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, de reprezentanții SamMills, organizatorii Festivalului Berii Artizanale, și anume Adrian Handrău, Ioan Bercean și Bura Istvan.

  Potrivit acestora, Festivalul Berii Artizanale Satu Mare se va desfășura în perioada 10-11 august pe platoul din Piața 25 Octombrie (Centrul Nou). Cu această ocazie, pe lângă berea HAB, produsă de fabricaqde bere din Satu Mare, va fi lansat și noul sortiment de bere artizanală: Berea Transilvania.

  Este vorba despre o bere unică, cel puțin în România, care va avea un proces de fermentare natural, întins pe o durată de 30 de zile.

  Noua bere Transilvania este făcută după o rețetă foarte veche, datând din secolul XVII, iar datorită procesului de fermentare natural și îndelungat, nu provoacă nici dureri de cap, nici balonări, având o alcoolemie de 7,2%. Berea Transilvania va fi atât blondă, cât și neagră și nu conține conservanți sau chimicale.

  În afară de bere, în cadrul Festivalului Berii Artizanale de la Satu Mare, sătmărenii vor avea parte de câștiguri, prin intermediul unei tombole, dar și de spectacole deosebite, printre care amintim Bertici Fiverek, Mandinga, DJ Leviciusz, Rollscream, Deak Bill Gyula sau trupa Zdob și Zdub.

  Vă prezentăm PROGRAMUL PE ORE

  Sătmărenii pot veni la acest eveniment îămpreună cu familia, fiind organizate locuri de joacă și de distracție și pentru cei mici, așa cum se vede în această imagine.

  Mai mult decât atât, reprezentanții SamMills vor să organizeze aceste festival în fiecare an de acum înainte și de fiecare dată la aceeași dată.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img