More


  VIDEO/FOTO. ACCIDENT cumplit. Impact frontal cu un Tir. Aproape că a ars de viu

  =

  Șoferul unei autoutilitare înmatriculate în județul Satu Mare a fost la un pas să ardă de viu în urma unui impact aproape frontal cu un Tir. A fost salvat în ultimul moment de un pompieri aflat în timpul liber.

  Cumplitul accident de circulație a avut loc ieri dimineață, la ieșirea din Ardusat spre Baia Mare. Din motive neelucidate, șoferul autoutilitarei cu număr de Satu Mare a pierdut controlul asupra volanului, a intrat pe contrasens unde s-a lovit frontal de un Tir care venea din sens opus.

  În urma impactului, extrem de puternic, șoferul microbuzului a rămas încarcerat în cabină. Mai mult decât atâ, microbuzul a luat foc în urma accidentului. Cum șoferul a rămas încarcerat, a fost la un pas să ardă de viu în cabina mocrobuzului.

  Un pompier din cadrul Detașamentului “Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare, aflat în timpul liber, care circula prin zonă, a observat că șoferul autoutilitarei nu poate să iasă din mașină și a acționat fără să stea pe gânduri, deoarece viața acestuia era în pericol iminent.

  Plt.maj. Eugen Nagy a încercat să extragă de urgență șoferul din autoutilitară, dar pentru că acesta avea partea inferioară a corpului prinsă sub bord, iar flăcările se întețeau, a cerut sprijinul unor participanți la trafic.

  Împreună cu doi dintre aceștia, pompierul a reușit să scoată conducătorul auto din cabină și să-l transporte la o distanță de siguranță. Victima a fost preluată, în scurt timp, de către echipajul de Terapie Intensivă Mobilă S.M.U.R.D. și transportată la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare.

  Plt.maj. Nagy Eugen a adunat între timp stingătoare portabile de la șoferii care se opriseră la locul accidentului și a acționat pentru localizarea incendiului, până la sosirea forțelor de intervenție.

  La fața locului au acționat un echipaj al unei autospeciale prevăzute cu modul de descarcerare și unul de prim ajutor S.M.U.R.D., de la Garda nr.2 de Intervenție Fărcașa, împreună cu echipajul de Terapie Intensivă Mobilă S.M.U.R.D. și cel de descarcerare grea din cadrul Gărzii nr. 1 de Intervenție Baia Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img