More


  VIDEO. Razie de proporții pe Horea 6. Primarul vrea eliminarea acestui cuib infracțional

  =

  Poliția Locală Satu Mare, împreună cu reprezentanții de la Patrimoniu și reprezentații SPAS, însoțiți de însuși primarul Kereskenyi Gabor, au făcut, în această dimineață, o razie de amploare în cubul infracțional de pe strada Horea nr. 6.

  Polițiștii locali au bătut încă înainte de ora 6.00, la ușile locatarilor de acolo legitimând toate persoanele găsite acolo.

  Prezent la acțiune, primarul Kereskenyi a precizat că speră ca într-o lună de zile acest cuib infracțional să fie eliminat.

  ”Aproape toți sătmărenii cunoaștem ce se întâmplă în acest imobil. Știm că Horea 6 a devenit sinonimul cuibului de infracționalitate în Satu Mare. De la începutul mandatului am făcut mai multe modificări și mergem mai departe. Vrem să desființăm acest cuib de infracționalitate și sper ca, într-o lună de zile, să evacuăm acest imobil”, a precizat primarul Kereskenyi chiar de la fața locului.

  Se știe că cei care stau în zonă se ocupă de prostituție, de trafic de droguri și de alte chestiuni infracționale. Și în urma raziei din această dimineață au fost găsite persoiane care locuiesc în acest imobil fără forme legale.
  Kereskenyi a mai precizat că după ce infractorii vor fi evacuați, acest imobil va fi reabilitita și redat orașului.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img