More


  Incendiu la o casă de vacanță din zona de agrement Tășnad

  =

  În data de 22.08, la ora 20:30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare a fost alertat cu privire la izbucnirea unui incendiu la o casă de vacanță din zona de agrement Tășnad.

  La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri din cadrul Punctului de Lucru Tășnad și a Detașamentului de Pompieri Carei, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă şi cu o ambulanţă SMURD. La momentul sosirii forțelor de intervenție, flăcările se manifestau violent la acoperișul și la mansarda imobilului, existând pericolul extinderii acestora la întreaga construcție. După ce s-au asigurat că nu există persoane surprinse în imobil, pompierii au acționat concomitent atât pentru lichidarea incendiului, cât și pentru evacuarea unor bunuri.

  VIDEO AICI

  La această intervenție au contribuit și pompieri din județele: Bistrița Năsăud, Maramureș și Cluj aflați în concediu în stațiune, dar și un pompier încadrat la Detașamentul de Pompieri Carei, care locuiește în apropierea zonei de agrement și care, deși se afla în timpul liber, și-a oferit sprijinul.

  Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, de la un cuptor amplasat necorespunzător ori neprotejat termic faţă de materialele combustibile din jurul acestuia.

  În urma incendiului a ars acoperișul imobilului şi s-a degradat mobilierul din trei camere situate la mansardă.

  Din fericire, nu au existat victime.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img