More


  Cine sunt duşmanii ţării? De frică, NIMENI nu-i demască?

  =

  Aceasta este întrebarea care „flutură” pe buzele cuprinse de freamăt ale unor români. Să nu creadă unii prieteni cu „duşmanii ţării” că avalanşa mitingurilor, care au bulversat viaţa socială în ultimele zeci de luni, îi vor putea induce în eroare pe românii care gândesc şi îşi iubesc cu adevărat ţara! Cine sunt duşmanii ţării ? Aceasta-i întrebarea la care românii adevăraţi n-au primit nici până astăzi un răspuns oficial, clar, argumentat cu probe palpabile. Să fie oare „ameninţaţi” cei care au anchetat fărădelegile unor confecţioneri de scenarii, care s-au soldat cu victime omeneşti ? Aceşti români puşi în slujba românilor trebuie să „tacă” la comandă, pentru că au fost probabil ameninţaţi cu moartea atât ei cât şi familiile lor ? Ce fel de „Democraţie” este aceasta în care nu se respectă votul poporului?! Ce fel de oameni rău intenţionaţi doresc să terfelească decizia legitimă a majorităţii poporului ? Aceşti luptători, creatori de mitinguri pentru ce şi pentru cine luptă?-se-ntreabă mulţi români. Nu TOŢI românii! Ei NU au promis şi NU promit nimic românilor – spun unii oameni de afaceri români. Alţi români, nu prea înţeleg ce se întâmplă în spaţiul public. Când se plictisesc acasă, mai ies cu familia, măi frate, cu copilul minor, în oraş, la câte un…MITING SPONTAN! În loc să asistăm la nişte iniţiative menite să dezvolte economia românească, stăm şi ne uităm la orăcăielile de la mitinguri organizate din timp în secret, de Cei care se tem să se înregistreze oficial la Primărie, de unele marionete, care stau cocoţate în vârful funcţiilor precum găinile pe gunoi. Cotcodăcesc, cotcodăcesc de parcă le-a apucat gripa aviară imaginată de ei mai în anii trecuţi. Mă, poate au şi păduchi, botezaţi cu numele de Euroi! De aceea “fac gălăgie şi scandal” pe uliţele Bucureştilor ?!

  Oare bogăţiile acestei ţări pot să fie înstrăinătate, prin tot felul de artificii legale, în favoarea unor grupuri de interese meschine, care nu doresc nicidecum binele poporului român ? Unde sunt românii adevăraţi, din anul Centenarului Marii Uniri, care ar trebui să „pună piciorul în prag”, iar „trădătorii de neam şi ţară” să fie alungaţi în „cele patru zări” ale pământului, pentru că ei sunt fără de Dumnezeu şi nu slujesc interesele poporului român ? Nu-i mai „duceţi de nas” cu zăhărelul pe fraţii noştri români din Diasporă ! Fraţilor, nu vă mai lăsaţi „cumpăraţi” cu cei „treizeci de arginţi” ai lui Iuda sau cu tot felul de iluzii ieftine!

  Gripa Porcilor Profitori a cuprins România, ca un balaur cu zeci şi zeci de capete. Nimeni nu mai are încredere în nimeni! Sute şi mii de ani, ţăranul român a crescut porci şi scroafe cu purcei, dar niciodată nu s-a temut nimeni de gripa voastră porcină. Nici măcar pe vremea lui Ceauşescu – spun oamenii mai în vârstă de la ţară nu s-a vorbit de gripa porcină. Cât oare va mai răbda acest popor „umilinţele” iniţiate de forţele Răului, care planează asupra poporului român? Există oameni de afaceri de pe la noi, care afirmă că asistăm la o subminare a economiei naţionale şi la descurajarea mediului de afaceri românesc.

  În loc să puneţi umărul la propăşirea ţării postdecembriste, vă ocupaţi de mitinguri, gripa porcină şi de tot felul de ofensive defăimătoare. Vorbiţi de lege şi respectarea legilor ? Voi, uzurpatorilor de ţară, nu le respectaţi! Voi aruncaţi pe la spate tot felul de capcane incendiare, iar apoi ieşiţi la tribuna spaţiului public şi-i acuzaţi pe unii oameni nevinovaţi ? De ce nu aţi ieşit pe posturile de televiziune, voi, marii mediatori justiţiari, în seara zilei de 10 august pentru a îndemna aşa-zişii protestatari să meargă acasă, deoarece mitingul era autorizat doar până la ora 23.00? Pentru unii “legea-i mumă, iar pentru alţii ciumă?”. V-a plăcut, v-a convenit să staţi pe margine ca nişte hiene, în faţa plasmelor, şi să asistaţi la continuarea unui miting ilegal, aşa-i?! A doua zi, v-aţi afişat pe unele posturi de televiziune, ca nişte „lupi moralişti”, pentru a condamna nişte oameni cu funcţii, nevinovaţi. Cine sunt duşmanii ţării, care vor să ne dezmembreze ţara şi să exploateze bogăţiile tezaurizate ale neamului românesc? CINEVA trebuie să se ridice împotriva acestor atrocităţi şi scenarii incendiare, soldate cu morţi şi răniţi, dar să nu uităm că… CINEVA suntem noi, adevăratul popor român!

  Dumitru Ţimerman  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img