More


  Consilierul județean a sărbătorit aniversarea a 50 de ani alături de familie, colegi și prieteni

  =

  Duminică, 05.08.2018, a fost o zi deosebită pentru consilierul județean Neculai Avorniciți. Acesta a împlinit 50 de ani. Cum așa un eveniment important nu putea trece nesărbătorit, soția acestuia, primarul comunei Terebești, împreună cu fata lor, Georgiana, i-au organizat o petrecere surpriză. Fiind un bun organizator și un primar de excepție, petrecerea a ieșit așa cum și-a dorit Mariana.

  Toți cei invitați au venit să fie alături de sărbătorit. Pe lângă familie și prieteni, la petrecere au participat colegii din PSD, printre care îi amintim pe managerul Gazeta de Nord-Vest și Nord Vest TV, Mircea Govor, împreună cu soția Felicia, consilierii județeni Gheorghe Ciocan și Oliviu Buzgău cu soțiile, primarul comunei Craidorolț Daniel Balogh cu soția, consilierii locali din Terebești.

  Gazeta de Nord-Vest și Nord Vest TV se alătură invitaților, prietenilor și familiei, dorindu-i lui Neculai Avorniciţi sănătate, fericire, forță de muncă la Consiliul Județean și un sincer  La Mulți Ani!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img