More


  FOTOGALERIE. Recital incendiar VOLATJ la AUGUSTFEST. Distracția continuă

  =

  Sâmbătă, 11 august 2018, începând cu ora 15.00 s-a desfășurat cea de-a cincea zi a festivalului AUGUSTFEST 11, eveniment organizat în cadrul celei de-a noua zi CAREIFEST 2018. Ziua de sâmbătă a avut în prim plan muzica ușoară, dar nu au lipsit nici competițiile sportive. Cel mai apreciat moment al serii a fost recitalul incendiar oferit de trupa Voltaj. 

  Programul a debutat la ora 15.00 cu cea de-a unsprezecea ediție a concursului internațional de forță STRONGMAN, organizat de Asociația FitForce, cu sprijinul Direcției de Cultură și Sport Carei.

  În cadrul concursului s-au înscris 14 concurenţi din patru țări: România, Ungaria, Liban şi Republica Moldova.

  Competiția, organizată impecabil de către Daniel Mureșan a durat trei ore și a constat în cinci probe: rostogolirea unui buștean de 120 de Kg din înclinat, genuflexiuni cu o mașină, rostogolirea cauciucurilor de 300 de Kg și 400 de Kg, căratul greutăților pe o distanță de 10 m – 140 Kg – 200 Kg, ridicarea pe umăr a unui bolovan de 140 Kg.

  Conform punctajelor obţinute în cadrul celor cinci probe, StrongmanXI – Carei 2018 a fost câştigat de către Manoliu Marcel (Suceava, România), pe locul al doilea s-a clasat Sucman Rodion (Chişinău, Republica Moldova), pe locul al treilea s-a clasat Juhász Péter (Mád, Ungaria).

  Concursul STRONGMAN, a fost prezentat de către Paul Savadi și s-a bucurat de o prezență numeroasă din partea publicului careian. Câștigătorii au fost recompensați cu premii constând în bani, suplimente nutritive, diplome, medalii și cupe, oferite de către organizatori și sponsori.

  Programul artistic la scena din parc a fost deschis puțin după ora 20.00 de mini-recitalul formației Castelanii de la Centrul Cultural Carei. Au urcat pe scenă solistele: Buzura Ștefana, Nuna Teodora, Páter Kaszandra, Latiș Mălina, și Latiș Larisa, pregătite de prof. Szűcs József. Tinerele soliste au interpretat 15 melodii din repertoriul național și internațional.

  În jurul orei 21.30 a urcat pe scenă formația Voltaj, capul de afiș al zilei de sâmbătă. Băieții au electrizt pur și simplu publicul cu energia lor. Timp de mai bine de o oră spectatorii au fredonat alături de băieții de la Voltaj marile lor hituri, precum „De mâine”, „De la capăt” „Pic Pic”, „Dă vina pe…”, „Din toată inima”, „Patapetine”, „Și ce”, sau „20″. Solistul, Călin Goia a fost într-o formă de zile mari, dansând și făcând show alături de colegii de trupă pe toată durata evenimentului. La finalul concertului cei aproximativ 6000 de spectatori i-au ovaționat și aplaudat pe băieții de la Voltaj minute bune.

  Seara s-a încheiat cu un spectaculos show cu lasere, marca „Conexiuni”, care i-a purtat pe cei prezenţi într-o altă dimensiune. Organizat pentru a doua oară la Carei, show-ul cu lasere a adus elemente noi în program, fiind îmbunătățit cu efecte mai spectaculoase decât cele de anul trecut, spre satisfacția celor prezenți.

  Organizatorii evenimentului au fost: Direcţia de Cultură şi Sport Carei, Centrul Cultural Carei, Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Carei.

  Sponsorii evenimentului: Alconor Company, Ardealul, Polipol, L’Art Hotel, Asociația Equus, Hotel Central.

  Prezentatorii evenimentului au fost: Járay Zsanett și Adrian Ştefănuţi.

  Festivalul AugustFEST continuă duminică, 12 august 2018, după cum urmează:

  Castelul Károlyi

  12 august 2018, duminică

  Ora 12.30 Sala de expoziții de la etajul Castelului Károlyi – Expoziție cu selecție din lucrările Taberei Internaționale de Creație de Artă Plastică din Pócspetri Coordonator: Stefan Gnandt

  Parcul Castelului Károlyi

  Scena în aer liber

  Ora 20.00 Minirecital Castelanii (partea a IV-a)

  Ora 20.30 Concert “FUNK YOU” cu Bogáti-Bokor Ákos și Stephanie Semeniuc

  Ora 21.00 Concert KOWALSKY MEG A VEGA(Budapesta)

  Ora 22.30 Videomapping – Proiecție 3D realizată de Kaizer Vilmos și echipa acestuia pe clădirea Castelului Károlyi  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img