More


  Măsuri anti-caniculă la Satu Mare. Cișmelele, completate cu dozatoare de apă

  =

  Date fiind temperaturile ridicate care se anunţă în următoarea perioadă în municipiul reședință de județ, Primăria Municipiului Satu Mare și Apaserv SA vin în sprijinul sătmărenilor cu o serie de măsuri pentru combaterea efectelor caniculei.

  Toate cişmelele publice au fost verificate, fiind funcţionale: P-ța 25 Octombrie (lângă BCR), Parcul Central (vis a vis de hotel Dacia), Ceasul Electric ( colț str. Horea), B-dul Vasile Lucaciu (bloc Transilvania), Grădina Romei.

  De asemenea, pentru o mai bună acoperire a zonelor intens circulate, începând de astăzi, 7 august, în municipiu vor amplasate dozatoare de apă în următoarele locații: Birou Abonați – Casieria S.C. Apaserv Satu Mare S.A. – str. Mihai Viteazu, intrare la Spitalul Județean Satu Mare ( Spitalul Nou), intrare la Spitalul Vechi, stația Transurban-str. Cuza Vodă.

  Pe această cale, precizăm că Primăria Municipiului Satu Mare a solicitat operatorului de apă ca toate lucrările de mentenanţă sau investiţii la reţeaua de apă potabilă să fie reprogramate pentru a nu afecta livrarea apei către populaţie, în zilele caniculare. Singurele lucrări la care se va interveni sunt cele de avarii, cu maximă promptitudine.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img