More


  Răzvan Rentea a fost condamnat la închisoare pe viata

  =

  Razvan Rentea isi va petrece restul zilelor dupa gratii, potrivit sentintei pronuntate ieri de catre Tribunalul Satu Mare. Acesta a fost gasit vinovat in dosarul triplei crime de la Apa din toamna anului trecut.

  Răzvan Rentea a fost arestat imediat după înmormântarea părinților săi, după ce probele administrate de către anchetatori au demonstrat că acesta este principalul suspect în cazul triplului omor. Oribila crimă a avut loc în seara zilei de 23 noiembrie 2017.

  Din anchetă reiese că ucigașul și-a omorât prima dată bunica, pe Viorica Apan, în vârstă de 80 de ani. Apoi și-a ucis tatăl, pe Gheorghe Rentea (59 de ani), în curtea casei. Știind că mama sa, Niculina Rentea, trebuie să vină cu microbuzul de la serviciu, acesta a urcat în mașină și s-a dus să o aștepte. Și-a dus mama acasă, iar în timp ce femeia a vrut să intre în locuință, fiul acesteia a lovit-o din spate și a omorât-o.

  Pentru a-și crea un alibi, criminalul a venit în Satu Mare.

  Se pare totul ar fi pornit de la o ceartă. Având datorii mari, Răzvan Rentea a încercat să vândă un apartament din Satu Mare, cumpărat de tatăl său. Însă părinții au aflat despre acest lucru și nu au fost de acord.

  Conform profilului inculpatului Răzvan Rentea și a probelor administrate în dosar – declaraţii de martori, îl înfăţişează pe acesta ca pe o persoană avidă de câştiguri băneşti, în absenţa unei munci cinstite, o persoană căreia îi place să epateze, neinteresată de un loc de muncă în schimb dispusă să recurgă chiar la infracţiuni grave pentru a câştiga bani. De altfel, acestuia i s-a pus în vedere să părăsească locul de muncă, în două rânduri, fiind surprins că a sustras sume de bani.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img