More


  VIDEO DE EXCEPȚIE! Doruri Sătmărene. Demonstrație de virtuozitate a sătmărenilor pe Aeroportul Otopeni

  =

  Artiștii de la Ansamblul Folcloric al județului Satu Mare, ”Doruri Sătmărene”, de pe lângă Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare, au făcut o demonstrație de de virtuozitate chiar în Aeroportul Otopeni.

  Aflați în terminalul ”plecări” de pe aeroport, și cum cursa pe care trebuiau să se îmbarce sătmărenii a avut o întârziere de câteva minute, sătmărenii au încins un dans spectaculos chiar în sala de așteptare a terminalului.

  “O mică” întârziere a cursei București – Larnaca ne-a provocat la o repetiție spontană pe Aeroportul Internațional Otopeni în prezența unui public de toate naționalitățile!”, spune directorul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, Robert Laszlo.

  Reprezentația artistică dată de sătmăreni a stârnit ropote de aplauze și de ovații din partea tuturoro celor aflați în terminal în acel moment, indiferent de naționalitate.

  De fapt, Ansamblul Focloric al Județului Satu Mare se afla, în momentul acestei reprezentanții, în drum spre Limassol (Cipru) unde va participa la cea de a XII-a ediție a Festivalului de Folclor Euromediteranean ””Euromediterranean Folklore Festival”.

  Le urăm mult succes!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img