More


  [Video] Sătmărean de 22 de ani înecat în lac!

  =

  Vacanța s-a încheiat tragic marți seară pentru un tânăr, de 22 de ani din Satu Mare. Acesta, aflat în stațiunea Sovata, a fost înghițit de apele unui lac, unde a mers la scăldat cu iubita și doi amici. Scafandrii l-au căutat mai bine de jumătate de oră, însă, când l-au găsit, a fost prea târziu, murise deja, informează Știrile Protv.

  Tânărul în vârstă de 22 de ani din Satu Mare se afla în vacanţă în staţiunea Sovata, alături de iubita lui şi un alt cuplu. Aseară au mers să se răcorească în lacul Paraschiva, iar băiatul ar fi sărit de câteva ori în apă, spun martorii. Şi, la un moment dat, nu a mai ieşit la suprafaţă. Panicaţi, prietenii lui au sunat la 112.

   

  VIDEO, CLICK AICI

   

  La un moment dat, el a rămas singur în apă şi a început să dea din mâini. Pe imagini se poate observa cum prietenii lui chiar încep să râdă în momentul în care acesta se luptă pentru viaţa lui.

  După câteva zeci de secunde în care tânărul s-a zbătut să iasă la suprafaţă, unul dintre prieteni a intervenit şi a intrat în apă pentru a-l salva.

  Din nefericire, tânărul s-a înecat şi a dispărut sub apă.

  Alertaţi, pompieri, medici şi salvamontişti au ajuns imediat la fața locului. Şi, după mai bine de jumătate de oră de căutări, bărbatul a fost adus la mal.

  Medicii au încercat să îl readucă pe tânăr la viaţă, dar în zadar. Trupul neînsufleţit a fost transportat la morgă pentru necropsie. Între timp, anchetatorii continuă cercetările şi vor să afle şi dacă nu cumva scăldatul este interzis în zonă.

  Tânărul sătmărean decedat este Daniel O și locuia în Băbășești. A absolvit Liceul cu Program Sportiv și lucra ca agent la o firmă de pază din municipiul Satu Mare. Era un tânăr fericit și cu ambiții mari, iar vestea morții sale a venit ca un adevărat șoc pentru toți cei care l-au iubit și l-au cunoscut.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img