More


  Asociaţia Județeană a Pensionarilor Satu Mare, în casă nouă

  =

  Asociatia Județeană a Pensionarilor Satu Mare s-a aflat azi la ceas de sărbătoare.Azi s-a inaugurat noul sediu, locație primită în dar unde au participat invitați apropiați pensionarilor. De acum înainte în zilele de luni și joi, de la ora 10 la ora 13, pensionarii vor avea diferite activități: remi, șah, televizor și toate activitățile ce vor urma de acum încolo, vor fi desfașurate la sediul din centru.

  În acest moment Asociatia Județeană a Pensionarilor Satu Mare are peste 500 de membri.

  “Cu siguranță membrii noștri își caută preocupările, unii preferă excursiile ,alții preferă petrecerile sau unii sunt antrenați la activitățile sociale.Fiecare, vreau eu să cred că-și găsește locul unde se simte bine. Este foarte important pentru pensioanari să se întâlnească, să socializeze.Foarte multă lume mi-a spus că pentru ei este o gură de oxigen și tocmai de aceea încercăm să facem cât mai multe”, a declaratpreședintele Asociației, prof Livia Haidu.


  Evenimentul de joi a fost presărat și cu momente artistice oferite de Grupul vocal bărbătesc Vox Amus (Vocea Sătmarului), grupul vocal Armonia și de cântăreața de muzică populară Angela Munteanu.

  Săptămâna viitoare, membrii clubului vor organiza noi excursii în Deva, Hunedoara, Prislop,și se vor întoarce pe la Alba Iulia,fiind într-un moment important din istoria noastră, sărbătorirea Centenarului. Vor avea un moment patriotic la statuia lui Mihai Viteazu la Alba Iulia, și un altul religios la Mămăstirea Dumbrava, una din cele mai frumoase mănăstiri din România.

  Raluca Jofi  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img