More


  ATENȚIONARE. Furtună la Satu Mare. La ce ne putem aștepta

  =

  Deși la cum arată vremea în acest moment, este aproape de necrezut faptul că după=amiază va fi furtună la Satu Mare. Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de vreme rea valabilă în intervalul: 05 septembrie, ora 12.00 – 06 septembrie, ora 03.00.

  “În după-amiaza și seara zilei de miercuri, 5 septembrie, în cea mai mare parte a țării vor fi perioade de timp cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Ploile vor avea și caracter torențial, cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 30…40 l/mp și vor fi condiții de grindină. În cursul nopții de miercuri spre joi (5/6 septembrie) fenomenele vor continua local”, se arată în informarea ANM.

  La Satu Mare, perioada de vreme rea va fi în intervalul orar 15.00 – 18.00 și va fi afectat aproape tot județul. Prognoza meteo va fi actualizată în funcție de evoluțiile frontului atmosferic.

  După ce vom trece de urgia din această după-amiază și noapte, vremea la Satu Mare se îndrepta. Până vinerea viitoare vom avea parte de cer însorit, nu se anunță precipitații, iar temperaturile diurne vor atinge zilnic 30 de grade.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img