More


  CUMPLIT. Tânăr salvat din ghearele morții de ambulanțieri după ce a fost traznit. Patru cai, uciși

  =

  Un tânăr de numai 35 de ani a fost salvat în ultimul moment din ghearele morții după ce a fost lovit de un traznet în timpul furtunii de aseară care s-a abătut asupra centrului și sudului județului Satu Mare. Patru cai, însă, au fost uciși de trăznete.

  Din informațiile furnizate pentru Gazeta de Nord Vest de primarul comunei Terebești, Mariana Avorniciții, bărbatul se afla pe câmp în zona localității Pișcari, comuna Terebești, în momentul în care a fost surprins de furtuna violentă cu descărcări electrice, ploaie și vânt.

  Unul dintre traznete a lovit în zona în care se afla bărbatul și cei patru cai. Animalele au fost ucise pe loc de traznet, iar bărbatul a fost grav rănit.

  În scurt timp, la fața locului a ajuns un echipaj al Ambulanței care, după ce -ai acordat primul ajutor la fața locului, a transportat victima la Urgențe. Din fericire, în prezent, bărbatul se află în stare bună de sănătate, decisivă pentru viața sa fiind intervenția promptă a cadrelor medicale de pe Ambulanța care a sosit la fața locului.

  Reamintim faptul că aseară, județul Satu Mare s-a aflat, succesiv, atât sub cod galben de vremea rea, cât și sub Cod Portocaliu de vreme sevară.

  Avertizarea Cod portocaliu a afectat zona orașului Ardud și a comunelor Beltiug, Acâș, Terebești și Craidorolț.

  În aceste zoneau fost înregistrate averse torenţiale care vor cumula 35 … 40 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici şi medii și intensificări ale vântului ce au luat aspect de vijelie.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img