More

    Drum important din județ, reabilitat integral

    Una dintre cele mai importante artere rutiere din județul Satu Mare va fi reabilitată integral. Acest drum leagă vestul județului Satu Mare de Capitala Transilvaniei, Cluj- Napoca.

    Vestea a fost dată chiar ieri de primarul municipiului Carei, Eugen Kovacs, anunțând, astfel, că este al doilea pariu pierdut cu fostul vicepreședinte al Consiliului Județean, actualul manager al Nord Vest TV și Gazeta de Nord-Vest, Mircea Govor. ”A fost licitată executarea lucrărilor pe drumul Carei – Tășnad – limita de județ cu Sălaj, alt pariu pierdut cu Mircea Govor, și așteptăm cu nerăbdare ca și la anul să înceapă această lucrare pentru că cei din zonă, care merg spre Cluj, sunt nevoiți să circule pe acest drum, și este foarte important pentru noi”, a precizat primarul Careiului.

    La rândul său, Mircea Govor a promis o surpriză pentru toți cetățenii județului Satu Mare atunci când acest drum va fi reabilitat. ”Când va fi gata drumul de la Carei-Tășnad-limită de județ cu Sălaj, o să vă facem o surpriză tuturor sătmărenilor, împreună cu primarul Kovacs, o să dezbatem pe această temă, și o să se afle adevărul adevărat despre cei care au inițiat, au gândit și au ajutat să fie finalizat acest proiect, suntem noi doi: primarul din Carei și cu Mircea Govor”, a spus fostul vicepreședinte al Consiliului Județean.

    ”Noi suntem o altă generație față de tinerii politicieni din ziua de astăzi. Noi nu doar gândim altfel, ci știm și cum trebuie făcut. Din nefericire, nu întotdeauna ajung sus oameni care știu cum se face treabă. Dumneavoastră ați demonstrat mai ales prin nenumăratele proiecte, mai ales cele prin PNDL, că atunci când ați fost la conducerea județului și a PSD Satu Mare, în județul nostru au venit bani. Spun public acest lucru. Eu nu sunt pesedist. Eu sunt un primar UDMR din Carei. Dar, ca și primar, știu ce înseamnă când în fruntea județului este un om competent care știe ce trebuie făcut. De povestit mulți știu, dar de făcut, mai puțini”, a mai adăugat Eugen Kovacs.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE