More

    FOCURI de armă la graniță. De ce au fost folosite armele

    Azi dimineață, în jurul orei 02.30, lucrători din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Sighetu Marmației au observat, în apropierea frontierei de stat, mai multe persoane care transportau, în spate, colete voluminoase spre interiorul țării.

    Polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea celor în cauză efectuând somațiile legale prin voce, moment în care bărbații au abandonat coletele și au fugit spre teritoriul ucrainean.

    Deoarece persoanele în cauză nu s-au supus somațiilor legale prin voce, colegii noștri au tras patru focuri de avertisment în plan vertical, însă nici de această dată cei în cauză nu s-au oprit și au sărit în apa râului Tisa, întorcându-se, înot, pe teritoriul statului vecin.

    În cel mai scurt timp au fost anunțate despre caz autoritățile de frontieră ucrainene, iar în urma cercetării zonei au fost descoperite opt colete care conțineau cantitatea de 4.500 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 52.800 de lei.

    În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei de stat, precum și pentru documentarea întregii activități infracționale.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE