More


  FOTOGALERIE. Milioane de lei, investite de primărie în școlile sătmărene. Pe ce au fost cheltuiți banii

  =

  Primăria Satu Mare a investit 3,4 milioane de lei în renovări, reabilitări și dotări la școlile din municipiul Satu Mare, se arată într-un comunicat de presă remis de această instituție. Astfel, noul an școlar poate să înceapă în condiții dintre cele mai bune.

  Primarul Gabor Kereskenyi a verificat personal stadiul lucrărilor şi modul în care sunt respectate termenele prevăzute pentru finalizare.

  ”Ne-am străduit în ultimii doi ani să investim în reabilitarea și modernizarea unităților de învățământ. Luni, preșecolarii și elevii din Satu Mare vor începe cursurile în condiții dintre cele mai bune. Proiectele noastre în Educație continuă până în momentul în care fiecare unitate de învățământ din Satu Mare va fi la standardul dorit de către noi toți. Pentru că educația stă la baza unei societăți sănătoase, iar în Satu Mare învățământul este un domeniu prioritar”, a declarat primarul Gabor Kereskenyi.

  Suma de 3,4 milioane de lei a fost folosită pentru lucrări de reabilitare a clădirilor, reparaţii branşamente, înlocuire acoperiş, tâmplărie, instalaţii sanitare şi pardoseli, achiziția de diverse bunuri și echipamente. Totodată, acolo unde situaţia a impus, mobilierul deteriorat a fost înlocuit cu unul nou.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img