More


  GRAV. A doua persoană, în stare gravă. Inconștientă, stop cardio-respirator, hipotermie. Resuscitat in drum spre UPU

  =

  UPDATE 10.29:  A fost extrasă și cea de doua persoană din fântâna de la Pomi. Este vorba despre un bărbat de 32 de ani, care se află în stare de inconștiență, în stop cardio-respirator și cu hipotermie.

  Bărbatul a fost transportat la Urgenețe cu manevre de resuscitare executate pe drum, în ambulanță.

  UPDATE 10.05: Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Satu mare, Adriana Pop, pompierii sătmăreni au reușit să extragă din fântâna de la Pomi una dintre persoane. Chiar dacă se află în stare gravă, aceasta este conștientă. I se acordă ajutor la fața locului după care va fi transportată la spital.

  Pompierii scot acum cea de a doua persoană.

  ———————————————————-

  Posibilă tragedie în județul Satu Mare. Sunt suspiciuni rezonabile ca doi bărbați să-și fi pierdut viața în timp ce executau lucrări într-o fântână din comuna Pomi.

  Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Satu Mare, Adriana Pop, în jurul orei 9.00, pompierii sătmăreni au primit un apel prin 112 despre faptul că două persoane se află în stare de inconștiență ântr-o fântână. Cei doi bărbați executau lucrări de curățare a fântânii, dar după un timp nu au mai comunicat cu cei de la suprafață.

  În aceste momente, mai multe echipaje de pompieri, adică două ambulanțe SMURD și o autospecială de descarcerare grea, se îndreaptă spre locul posibilei tragedii. Au fost anunțați și Serviciile de Voluntari pentru Situații de Urgență din Pomi și Crucișor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img