More


  Io’s fecior din Medișa, la a șaptea ediție

  =

  În frumosul decor oferit de dealurile comunei Viile Satu Mare, duminică, 16 septembrie 2018, la Căminul Cultural din Medișa, a avut loc cea de a VII-a ediție a festivalului folcloric ” Io’s fecior din Medișa”. Festivalul îl are ca organizator principal pe Vlad Crasnai, fiu al satului.

  Ediția din acest an s-a bucurat de un real succes, medișenii și oaspeții lor fiind prezenți în număr mare la această sărbătoare a folclorului codrenesc. În deschiderea festivalului, primarul comunei Viile Satu Mare, Szucs Szabolcs, i-a felicitat pe organizatori și și-a exprimat dorința ca acest eveniment să devină, pentru totdeauna, sărbătoarea celor din Medișa. De asemenea, și preotul local, Vasile, a apreciat organizarea festivalului folcloric în această micuță comunitate.

  Apoi, rând pe rând, pe scenă, ca să vă cânte și încânte, au urcat Anamaria Ardelean, Diana Tătăran, Vlad Crasnai, Georgiana Marina, Horea Dimofte, Viorel Pop, Ansamblul Folcloric “Vatra” Santău, Ansamblul Folcloric “Cetatea Codrului” Ardud și formația Original.

  Organizatorii evenimentului au fost Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare, instituție subordonată Consiliului Județean Satu Mare, Primăria și Consiliul Local Viile Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img