More


  Loga Dance School la Orăștie

  =

  Loga Dance School a participat in 15 Septembrie 2018 la Cupa Prodance, concurs national organizat la Orastie, unde au participat peste 150 de perechi de dansatori din toata tara.

  De la Loga Dance School a participat Loga Lorant cu noua partenera de dans Szekely Andreea din Dej de la scoala de dans Latino Angels, ei au obtinut locul 1 din 6 perechi in clasa Open Basic Standard 16-34 de ani.
  Ei formeaza pereche mixta intre cele 2 scoli de dans din 17 August pana in 30 septembrie 2018.

  Partenera anterioara a lui Lorant, cu 3 luni inainte de camionatul national, in mod neasteptat s-a lasat de dans.

  Varianta ca pereche mixta a fost cea mai buna solutie temporara pentru a putea participa amandoi in 30 Septembrie la Campionatul National de Clase.

  Pana acum ei s-au antrenat de 3 ori la Dej, odata 7 zile, dupa care 4 zile si saptamana trecuta 3 zile cu antrenorul Vlad Pislariu, la Satu Mare cu Loga Hajnalka si Vekony Viktor.

  Ei vor participa la 2 concursuri nationale si la Campionat.

  Saptamana trecuta a avut loc primul concurs, iar in aceasta sambata vor participa al Timisoara la Cupa Mirtys dupa care duminica viitoare la Campionat care va avea loc in Cluj Napoca.

  Dupa campionat va trebui sa-i gasim din Satu Mare, o noua partenera de dans lui Lorant, el mai avand dupa campionat inca 1-2 competitii in clasa C dupa care va promova in clasa B.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img