More


  Pălincie, reclamată la Prefectură că lucrează zi și noapte

  =

  Caz mai puțin obișnuit la audiențele de ieri de la Prefectură ținute de prefectul Darius Filip, alături de consilierul juridic, Hadrian Tomşa, consilierul prefectului, Mihai Stan, şi consilierul pe relaţii cu publicul, Găzdac Florin. În această săptămână s-au înscris în audienţă patru persoane, din care una a acuzat o pălincie că lucrează prea mult.

  Lucrează zi  și noapte
  Prima persoană venită în audienţe a reclamat faptul că un vecin al terenului său din Medieşu Aurit a intrat şi a folosit în mod abuziv parcela deţinută şi intabulată de aceasta. Vecinul motivează acest lucru prin deţinerea unui titlu de proprietate. Prefectul i-a comunicat persoanei că se vor face demersuri către primărie pentru verificarea situaţiei juridice a terenului.

  Al doilea caz reclamă funcţionarea unei pălincii în vecini, în localitatea Lazuri. Acesta susţine că pălincia funcţionează atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte, producând vecinilor un disconfort major. Prefectul a asigurat persoana că se vor face verificări în acest caz, urmând a sesiza Direcţia de Sănătate Publică, Poliţia şi Primăria.

  Solicită ajutor după inundații
  O persoană din Poiana Codrului solicită sprijin pentru ca podul de peste valea din vecinătatea lui să fie reparat după ce acesta a fost luat de ape la ultimele inundaţii. Prefectul a informat persoana că se va interesa de stadiul lucrărilor respective.


  Ultimul caz solicită sprijin pentru identificarea parcelelor din vecinătatea terenului său din Boineşti în vederea punerii în posesie şi emiterea titlului de proprietate. Prefectul a informat persoana că se va lua legătura cu Primăria Bixad pentru a identifica problema.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img